Webwinkel Home

Welkom in de webwinkel van Paard en Boog

Hier verkopen we diverse boogschietartikelen die van pas kunnen komen bij het boogschieten te paard. We hebben de winkel opgezet omdat het voor horsebackarchers soms lastig was om aan deze artikelen te komen. We hopen dat deze winkel bijdraagt aan een verdere groei van onze mooie sport!

Omdat we ons voornamelijk met het geven van trainingen, workshops en lessen bezighouden, hebben we niet altijd tijd om bestellingen gelijk te versturen. De vaste dag die we aanhouden voor het versturen van bestellingen is dinsdag. Als je je bestelling op dinsdag plaatst, kan het dus een week duren voordat deze verzonden wordt. Gelieve daar rekening mee te houden.

Ook is dit allemaal nog nieuw voor ons, we hopen aan alles te hebben gedacht en hebben van alles uitgetest, maar willen alvast onze excuses aanbieden mocht iets niet lopen zoals u zou mogen verwachten. We zullen er in zo’n geval alles aan doen om u toch tevreden te maken!

Voor al onze artikelen geldt een bedenktijd van twee weken. Dat houdt in dat u deze (mits onbeschadigd) tot twee weken na ontvangst kunt terugsturen om uw aankoopbedrag terug te krijgen.

Nieuwste producten: