Kaatsheuvel

Op onze wei in Kaatsheuvel geven we privélessen en groepslessen.

Op deze pagina:

Groepslessen

We geven wekelijks groepslessen boogschieten te paard in Kaatsheuvel. Deze zijn toegankelijk voor iedereen, van beginner tot gevorderde. Geïnteresseerden kunnen meedoen voor 27,50 euro per losse les, maar een eerste les is 47,50 euro. Je begint dan een uur eerder dan de rest van de groep om de basis mee te krijgen. Ook is het mogelijk gelijk een 10-rittenkaart voor 225 euro aan te schaffen, je betaalt dan voor de eerste les dus 22,50 euro ipv 47,50 euro. Een 5-rittenkaart kost 125,- euro. De trainingen vinden plaats op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur en 14.00 tot 17.00 uur.

De trainingen bestaan uit een kleine drie kwartier voettraining en vervolgens in twee of drie groepen ieder een halfuur tot drie kwartier te paard. Meedoen met eigen paard is ook mogelijk. Aanmelden kan met op deze pagina:

Aanmeldpagina zaterdaglessen

Voorwaarden groepslessen

Deelname gebeurt op eigen risico. Het gebruik van het trainingsmateriaal is gratis, maar schade aan bogen of pijlen moet wel worden vergoed.

Bij aanschaf van een 10- of 5-rittenkaart gaan we er vanuit dat je iedere week komt. Als je niet kunt komen, dien je je af te melden in bijvoorbeeld de groepsapp. Per 10-rittenkaart kun je je 10 keer afmelden en per 5-rittenkaart 5 keer. Je kunt dus om de week komen en als het een keer niet uitkomt kun je dat in de andere week inhalen. Tot 24 uur voor aanvang van de groepsles is afmelden kosteloos. Bij afmeldingen binnen 24 uur voor aanvang brengen wij de helft van de deelnamekosten in rekening. Bij niet verschijnen zonder afmelding brengen wij de volledige kosten in rekening.

Wij streven ernaar de groepsles iedere week door te laten gaan, maar dit zal niet altijd lukken, bijvoorbeeld als wij op trainingskamp zijn of als het weer dusdanig slecht is dat trainen geen zin heeft. Wij zullen het tijdig aangeven wanneer een les niet door kan gaan. Bekijk ook onze algemene voorwaarden.

Privélessen

Deze kosten 37,50 euro per uur. Een eerste les duurt zo’n twee uur (75 euro in totaal) en bestaat uit zo’n anderhalf uur training te voet om de techniek die nodig is voor het boogschieten te paard aan te leren. Vervolgens gaan we een halfuur te paard in stap, waarbij de trainer meeloopt zodat de ruiter zich op het schieten kan concentreren.