Agenda

In de onderstaande agenda zijn onze aankomende workshops, trainingen, trainingskampen, demonstraties en shows te vinden. Om het overzichtelijk te houden is alles verdeeld in categorieën. Klik op het woord Categorieën linksboven in de agenda en klik op de categorie waar je interesse in hebt (bijvoorbeeld Schijf voor alle trainingen in Schijf). Nog eens klikken schakelt de categorie uit. Klik op een naam van een activiteit om het bijbehorende aanmeldformulier te openen.

Om het nog gemakkelijker te maken, de directe links voor de categorieën:

mrt
28
za
Kwalificatiewedstrijd voor WK (AFGELAST VANWEGE CORONA)
mrt 28 – mrt 29 hele dag
Kwalificatiewedstrijd voor WK (AFGELAST VANWEGE CORONA)

WK kwalificatiewedstrijd

In de aanloop naar het WK op 9-11 oktober in Frankrijk houden verschillende locaties in Nederland kwalificatiewedstrijden. Deze bestaan uit een Hongaars 90 onderdeel en Koreaans 233.

Berekening winnaars

Deelnemers mogen aan meerdere kwalificaties meedoen, van ieder onderdeel zal alleen de hoogste score tellen. De onderdelen worden omgezet in percentages (waarbij de hoogste score 100 procent is) en vervolgens worden de percentages opgeteld. Degene met het hoogste percentage komt dan op de eerste plaats. Er zijn 4 plaatsen voor deelname en de beste 4 mogen dus gaan.

Beperkt plaats

Iedere locatie heeft beperkt plaats en bij ons is dat niet anders. Aanmelden is dus geen garantie op deelname. Als we plaatsen tekort komen, hebben de mensen die gezien hun scores uit het verleden de meeste kans hebben op plaatsing voorrang.

Dagindeling

Afhankelijk van het aantal deelnemers zal deze kwalificatie op zondag of zaterdag én zondag plaatsvinden.

Meedoen kan met eigen paard of op een van onze paarden. Ook is het mogelijk bij de ouders van Arno in Sprang-Capelle te overnachten. We regelen deze keer geen avondeten, maar besluiten wellicht ter plekke om met zijn allen wat te halen of samen wat te koken.

Aanmelding en kosten

Aanmelden kan met de knop hieronder. In het aanmeldformulier zijn ook de prijzen vermeld.

Aanmelden
apr
4
za
Wekelijkse training Kaatsheuvel (VOORLOPIG NIET WEGENS CORONA)
apr 4 @ 14:00 – 16:00

Wekelijkse training op onze eigen locatie in Kaatsheuvel. Meer info.

apr
5
zo
Training Hellevoetsluis
apr 5 @ 14:15 – 17:30
Training Hellevoetsluis

DE TRAINING VAN 5 APRIL IS GEANNULEERD WEGENS CORONA.

 

We geven een beginnerstraining boogschieten te paard op de Iron Horse Ranch in Hellevoetsluis. We leren eerst op de grond de snelnoktechniek aan die nodig is om veilig (en snel) te paard te kunnen boogschieten. Daarna gaan we in groepen te paard. Meedoen met eigen paard is ook mogelijk.

Voor meedoen gelden de volgende tarieven:

Eigen paard gestald op Iron Horse Ranch: 45 euro
Eigen paard elders gestald: 50 euro
Manegepaard Iron Horse Ranch: 55 euro

Aanmelden kan met het formulier hieronder.

Willen we alleen weten als je geen eigen paard meeneemt
Voorwaarden en regels voor lessen en workshops:

1 - Iedere sport brengt risico’s met zich mee en boogschieten te paard is geen uitzondering. Wij doen er alles aan om uw veiligheid te waarborgen, maar kunnen 100% veiligheid niet garanderen. Wij nemen aan dat u hier als deelnemer bekend mee bent en hier begrip voor heeft. Deelname is op eigen risico.

2 - Het niet opvolgen van onze instructies kan grote risico’s met zich meebrengen. Wij nemen aan dat u dat inziet. Bij het niet opvolgen van onze instructies bestaat de mogelijkheid dat we u uit de les of workshop verwijderen.

3- De mogelijkheid bestaat dat een les of workshop vanwege slecht weer, gebrekkige beschikbaarheid van paarden of andere onvoorziene omstandigheden wordt geannuleerd. In zo’n geval informeren wij u zo snel mogelijk en brengen wij geen kosten in rekening.

4- Na het aanmelden voor een les of workshop, nemen wij aan dat u ook komt opdagen. Afmelden kan tot 7 dagen voor aanvang van de les of workshop. Bij een afmeldingen binnen 7 dagen voor aanvang van de les of workshop brengen wij de helft van de kosten in rekening. Bij een afmelding op de dag van de les of workshop brengen wij de volledige kosten in rekening.

5 - Als er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, bepalen wij zelf wie er wel kunnen komen en wie niet.

6 - Het gebruik van het trainingsmateriaal is gratis, maar schade aan bogen of pijlen moet wel worden vergoed.

7 - Bij aanschaf van een 10- of 5-rittenkaart voor de groepslessen in Kaatsheuvel gaan we er vanuit dat je iedere week komt. Als je niet kunt komen, dien je dat aan te geven in bijvoorbeeld de groepsapp. Per 10-rittenkaart kun je je 10 keer afmelden en per 5-rittenkaart 5 keer. Je kunt dus om de week komen en als het een keer niet uitkomt kun je dat in de andere week inhalen. Tot 24 uur voor aanvang van de groepsles is afmelden kosteloos. Bij afmeldingen binnen 24 uur voor aanvang brengen wij de helft van de deelnamekosten in rekening. Bij niet verschijnen zonder afmelding brengen wij de volledige kosten in rekening.

8 - Wij streven ernaar de groepsles iedere week door te laten gaan, maar dit zal niet altijd lukken, bijvoorbeeld als wij op trainingskamp zijn of als het weer dusdanig slecht is dat trainen geen zin heeft. Wij zullen het tijdig aangeven wanneer een les niet door kan gaan.
apr
11
za
Wekelijkse training Kaatsheuvel (VOORLOPIG NIET WEGENS CORONA)
apr 11 @ 14:00 – 16:00

Wekelijkse training op onze eigen locatie in Kaatsheuvel. Meer info.

apr
18
za
Training Stal Mansour @ Stal Mansour
apr 18 @ 10:00 – 13:00

Een keer per maand geven we les in onze sport op Stal Mansour in Arnhem. We trainen een klein uur te voet en gaan vervolgens in twee groepen te paard. Meedoen kan alleen als je de basis al eens hebt aangeleerd.

Meedoen kost 32,50 euro voor degenen met M&RB paspoort en 35 euro voor degenen zonder M&RB paspoort. Dit is inclusief gebruik materiaal, paard of boxhuur paard.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@mansour.nl of met de knop hieronder.

Aanmelden

Testknop (niet klikken)

 

Deelnemers van de komende lessen:

 

 

 

 

Wekelijkse training Kaatsheuvel (VOORLOPIG NIET WEGENS CORONA)
apr 18 @ 14:00 – 16:00

Wekelijkse training op onze eigen locatie in Kaatsheuvel. Meer info.

apr
25
za
Try-out Postal wedstrijd
apr 25 @ 10:00 – 14:00

De volgende try-out postal in de planning. Op de postalpagina van de IHAA staat aangekondigd welke postal dit zal zijn.

Aanmelden

Wekelijkse training Kaatsheuvel (VOORLOPIG NIET WEGENS CORONA)
apr 25 @ 14:00 – 16:00

Wekelijkse training op onze eigen locatie in Kaatsheuvel. Meer info.

apr
26
zo
Wedstrijd Mansour
apr 26 @ 12:30 – 15:00
Wedstrijd Mansour

Meer info volgt

mei
2
za
Wekelijkse training Kaatsheuvel (VOORLOPIG NIET WEGENS CORONA)
mei 2 @ 14:00 – 16:00

Wekelijkse training op onze eigen locatie in Kaatsheuvel. Meer info.