Kom naar het Paard en Boog Zomerkamp!

Met de World Grand Prix in aantocht en omdat het ons al een tijd leuk leek om een soort diehard ponykamp (maar dan ook voor volwassenen) te organiseren, kondigen we hierbij het Paard en Boog Zomerkamp aan! Dit is een driedaags kamp van 18 tot en met 20 augustus waarbij we iedere dag hard trainen op een van de drie onderdelen van de wGP.

In dit bericht:

Maak een plan

Het Zomerkamp is niet alleen gericht op deelnemers aan de wGP. Ons doel is dat je na dit kamp bij alle drie de tracks (Raid, Skirmish en Tower) een bij jou passend plan hebt. We zien op wedstrijden nog vaak dat mensen de baan in galopperen, een pijl laden en dan maar zien welk doel ze kunnen raken. Daarom behandelen we tijdens dit kamp iedere dag een andere track en zorgen we dat iedereen een plan van aanpak heeft. Natuurlijk bouwen we in dat plan een hoop uitwijkmogelijkheden in voor als je een laadfout maakt of het paard even geremd moet worden. Dan ga je een stuk zelfverzekerder de baan in en alleen dat kan al flink schelen in de score.

Programma

Per dag behandelen we een andere track:

Dinsdag: Raid
Woensdag: Skirmish
Donderdag: Tower

Verder ziet het programma er iedere dag hetzelfde uit:

09.30Verzamelen
10.00Voettraining
11.15Zadelen
11.30Te paard groep 1
12.15Te paard groep 2
13.00Pauze
14.00Voettraining
15.00Zadelen
15.15Te paard groep 1
16.00Te paard groep 2
16.45Afzadelen en afsluiten
17.00-17.30Einde

Geen overnachting en zelf eten meenemen

Overnachten is tijdens het kamp helaas niet mogelijk. Ook vragen we alle deelnemers zelf eten en drinken mee te nemen. Wij zullen wel zorgen dat er op de wei limonade en lekkers voorhanden zijn.

Kosten en aanmelding

Meedoen kost 175 euro. Om mee te doen moet je al ervaring hebben met boogschieten te paard en je/ons paard zelfstandig naar en door de track kunnen krijgen. Er is beperkt plaats, daarom is aanmelding geen garantie op deelname. Aanmelden is niet meer mogelijk omdat het kamp al voorbij is