Kwalificatie WK 2020 op 28 en 29 maart (geannuleerd wegens corona)

Kwalificatiewedstrijd WK op 28-29 maart

In de aanloop naar het WK op 9-11 oktober in Frankrijk houden verschillende locaties in Nederland kwalificatiewedstrijden. Deze bestaan uit een Hongaars 90 onderdeel en Koreaans 233.

Berekening winnaars

Deelnemers mogen aan meerdere kwalificaties meedoen, van ieder onderdeel zal alleen de hoogste score tellen. De onderdelen worden omgezet in percentages (waarbij de hoogste score 100 procent is) en vervolgens worden de percentages opgeteld. Degene met het hoogste percentage komt dan op de eerste plaats. Er zijn 4 plaatsen voor deelname en de beste 4 mogen dus gaan.

Beperkt plaats

Iedere locatie heeft beperkt plaats en bij ons is dat niet anders. Aanmelden is dus geen garantie op deelname. Als we plaatsen tekort komen, hebben de mensen die gezien hun scores uit het verleden de meeste kans hebben op plaatsing voorrang.

Dagindeling

Afhankelijk van het aantal deelnemers zal deze kwalificatie op zondag of zaterdag én zondag plaatsvinden.

Meedoen kan met eigen paard of op een van onze paarden. Ook is het mogelijk bij de ouders van Arno in Sprang-Capelle te overnachten. We regelen deze keer geen avondeten, maar besluiten wellicht ter plekke om met zijn allen wat te halen of samen wat te koken.

Aanmelding en kosten

Aanmelden kan met de knop hieronder. In het aanmeldformulier zijn ook de prijzen vermeld.

Aanmelden