Workshop in het Noorden

Workshop in Stadskanaal

Mensen in het noorden des lands, opgelet! We gaan op 8 september naar Stadskanaal voor een workshop boogschieten te paard! Eindelijk dus in het noorden ook een kans om dit uit te proberen.

Workshops boogschieten te paard

We geven deze workshop op uitnodiging van de Padery Ranch. Bij deze beginnersworkshop op Manege Vita Nostra (Manegelaan 1 in Stadskanaal) beginnen we om 10.00 uur met een training te voet om het boogschieten onder de knie te krijgen. Van 12.00 tot 13.00 hebben we tijd om even bij te komen en te lunchen. Vervolgens gaan we in twee groepen ieder ongeveer een uur te paard, waarbij we goed de tijd nemen om de paarden aan het boogschieten te wennen (dit doen we eerst aan de hand en als het paard aangeeft hierbij comfortabel te zijn gaan we te paard verder).

Als de paarden het ideaal oppakken zijn we rond 15.00 uur klaar, maar enige uitloop is mogelijk. De workshop is toegankelijk voor iedereen: het maakt niet uit als je nog niet kunt boogschieten en/of nog niet kunt paardrijden. Deelname is mogelijk met eigen paard en meedoen op een manegepaard is ook mogelijk.

Meedoen kost 65 euro. Voor het gebruik van een manegepaard betaal je 15 euro extra. Aanmelden is niet meer mogelijk.