Trainer Christoph Némethy komt weer naar Nederland

Trainer Christoph Némethy komt weer naar Nederland

We willen het succesvolle trainingsweekend met onze Hongaarse trainer, Christoph Némethy, graag herhalen. Daarom hebben we hem uitgenodigd opnieuw naar Nederland te komen. Het plan is om in het weekend van 20 en 21 juli een trainingsweekend op onze locatie in Kaatsheuvel te organiseren.

Op deze pagina:

Voor alle niveaus

Geïnteresseerden van alle niveaus kunnen zich aanmelden. Voorwaarde om mee te doen is ervaring met paardrijden óf boogschieten. Ervaring met de combinatie hiervan is niet noodzakelijk. Wie dit nog nooit heeft gedaan, raden we aan om eerst een privéles of groepsles te volgen zodat de beginselen al bekend zijn en niet nog tijdens het weekend moeten worden aangeleerd. Zo kan iedereen het maximale uit het trainingsweekend halen. Een eigen ruiterboog is niet nodig, deze kun je tijdens het weekend van ons lenen.

Dagprogramma

Zoals de plannen nu zijn beginnen we beide dagen om 10.00 uur met ruim een uur training te voet. Dan delen we de deelnemers op in twee groepen, waarbij de ene groep te paard gaat en de andere groep training te voet krijgt. Bij genoeg interesse kunnen we kijken of Christoph voor het voetgedeelte een van zijn getalenteerde studenten kan meenemen.Na ongeveer een uur (dit kan uitlopen) wisselen de groepen van rol.

Hierna volgt een lunchpauze en daarna herhalen we het programma: voettraining en vervolgens  in twee groepen te paard.

Eten en overnachting

We verzorgen zaterdag de lunch en het avondeten (barbecue op de wei!) en op zondag het ontbijt en de lunch. Overnachten kan bij onze (schoon)ouders op 5 minuten rijden van het weiland.

Over Christoph Némethy

Over Christoph valt een hoop te schrijven, maar we houden het kort. Hij is enorm gedreven om het boogschieten te paard groter te maken en heeft een mooie trainingslocatie in Hongarije waar we een of twee keer per jaar heen gaan. Zijn studenten doen het bijzonder goed op internationale wedstrijden.

Vorig jaar organiseerde Christoph het eerste WK van de International Horseback Archery Alliance en dit was een groot succes. Hoewel hij het tijdens het WK ontzettend druk had met de organisatie, wist hij toch ook nog zelf mee te doen en tweede te worden. Zijn leerlingen Levi Maucha en Agy Maucha (broer en zus) werden eerste bij respectievelijk de volwassenen en de junioren.

Prijzen

De prijzen voor deelname zijn als volgt:

1 dag

 

Met eigen paard (inclusief paddock en hooi)

155

Een keer op gehuurd paard

170

Twee keer op gehuurd paard

200

Alleen deelname aan training te voet

135

2 dagen

 

Met eigen paard (inclusief paddock en hooi)

290

Een keer per dag op gehuurd paard

320

Twee keer per dag op gehuurd paard

380

Alleen deelname aan training te voet

260

Prijzen zijn inclusief voettraining, overnachting, lunch en avondeten op zaterdag en ontbijt en lunch op zondag.

Doorgang

Het kamp kan alleen doorgaan als er genoeg interesse is. We hopen dus dat genoeg mensen zich aanmelden. Drie weken voor aanvang van het kamp verwachten we duidelijk te kunnen maken of het kamp doorgaat.

Aanmelding

Aanmelden voor het trainingskamp is helaas niet meer mogelijk, er is geen plaats meer. Komen kijken kan natuurlijk nog wel! Wil je het weten wanneer we een nieuw kamp plannen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden voor nieuwsbrief

* indicates required

Laat een reactie achter