Trainingsweekend van Christoph Némethy in Nederland

Onze Hongaarse trainer, Christoph Némethy, komt naar Nederland. Het plan is om in het weekend van 29 en 30 september een trainingsweekend op onze locatie in Kaatsheuvel te organiseren.

Op deze pagina:

Voor alle niveaus
Dagprogramma
Eten en overnachting
Over Christoph Némethy
Prijzen
Doorgang
Aanmelding

Voor alle niveaus

Geïnteresseerden van alle niveaus kunnen zich aanmelden. Voorwaarde om mee te doen is ervaring met paardrijden óf boogschieten. Ervaring met de combinatie hiervan is niet noodzakelijk. Wie dit nog nooit heeft gedaan, raden we aan om eerst een privéles of groepsles te volgen zodat de beginselen al bekend zijn en niet nog tijdens het weekend moeten worden aangeleerd. Zo kan iedereen het maximale uit het trainingsweekend halen. Een eigen ruiterboog is niet nodig, deze kun je tijdens het weekend van ons lenen.

Dagprogramma

Zoals de plannen nu zijn beginnen we beide dagen om 10.00 uur met twee uur training te voet. Daarna een lunchpauze en dan te paard. Later op de dag weer een training te voet, een korte pauze en nog een training te paard.

Eten en overnachting

We verzorgen zaterdag de lunch en het avondeten (barbecue op de wei!) en op zondag het ontbijt en de lunch. Overnachten kan bij onze (schoon)ouders op 5 minuten rijden van het weiland.

Over Christoph Némethy

Over Christoph valt een hoop te schrijven, maar we houden het kort. Hij is enorm gedreven om het boogschieten te paard groter te maken en heeft een mooie trainingslocatie in Hongarije waar we een of twee keer per jaar heen gaan. Zijn studenten doen het bijzonder goed op internationale wedstrijden.

Dit jaar organiseerde Christoph het eerste WK van de International Horseback Archery Alliance en dit was een groot succes. Hoewel hij het tijdens het WK ontzettend druk had met de organisatie, wist hij toch ook nog zelf mee te doen en tweede te worden. Zijn leerlingen Levi Maucha en Agy Maucha (broer en zus) werden eerste bij respectievelijk de volwassenen en de junioren.

Prijzen

De prijzen voor deelname zijn als volgt:

1 dag
Met eigen paard (inclusief paddock en hooi) 155
Een keer op gehuurd paard 170
Twee keer op gehuurd paard 200
Alleen deelname aan training te voet 135
2 dagen
Met eigen paard (inclusief paddock en hooi) 290
Een keer per dag op gehuurd paard 320
Twee keer per dag op gehuurd paard 380
Alleen deelname aan training te voet 260

Prijzen zijn inclusief voettraining, overnachting, lunch en avondeten op zaterdag en ontbijt en lunch op zondag.

Doorgang

Het kamp kan alleen doorgaan als er genoeg interesse is. We hopen dus dat genoeg mensen zich aanmelden. Drie weken voor aanvang van het kamp verwachten we duidelijk te kunnen maken of het kamp doorgaat.

Aanmelding

Aanmelden voor het trainingskamp kan met de knop hieronder. Tot drie weken voor aanvang van het kamp is afmelden (via een mail naar info@paardenboog.nl) kosteloos. Tot twee weken voor aanvang brengen we 25% van de kosten in rekening. Tot een week voor aanvang brengen we 50% van de kosten in rekening. Hierna brengen we 75% van de kosten in rekening.

Laat een reactie achter