Kwalificatietoernooi in Hart van Nederland

Het televisieprogramma Hart van Nederland heeft een item over de kwalificatiewedstrijd gemaakt die vandaag op onze wei is gehouden. We zijn er enorm blij mee want dit betekent dat in een klap een heleboel mensen van onze sport horen!

Over het weer van vandaag zullen we het maar niet hebben (in het filmpje hoor je ons al meer dan genoeg klagen) maar wat fijn dat alles zo goed is gegaan! Een geweldige samenwerking met Horsebackarchers of Holland en Kessen – Moving Mounted Archery die deze grote wedstrijd mogelijk maakte.

En ook zeker een eervolle vermelding voor de toppaarden van Hoeve Romantico (Nymphy, Chiron en pensionpaard Jewel) en Damad Horse Show (Vic en Vinello) die we voor deze wedstrijd mochten gebruiken.

We hebben de afgelopen tijd een hoop media-aandacht gekregen waardoor hopelijk meer mensen in aanraking komen met onze sport!

Een overzichtje:

Omroep Brabant

Brabants Dagblad

Bit

De Hoefslag

Laat een reactie achter