Nieuwe locatie: Iron Horse Ranch in Hellevoetsluis

Goed nieuws: we gaan ook trainingen geven bij de Iron Horse Ranch in Hellevoetsluis. Op deze mooie manege staan de paarden in een paddock paradise. Alle paarden hier worden bitloos gereden. De manege viel ons op toen we nagingen of er nog leuke maneges waren die meededen aan de internationale ijzerloze buitenrit. We hebben dan ook veel zin om hier aan de slag te gaan!

De manege heeft een mooie kantine en een ruime binnenrijbak. De paarden zijn al aardig wat gewend dus dat biedt veel mogelijkheden.

Per groep kunnen tien mensen meedoen. Aanmelden kan via onze agenda of als je al bekend bent bij de Iron Horse Ranch via info@ironhorseranch.nl.

De lessen duren van 14.15 tot 17.15. Hierin leren we eerst te voet onze boogschiettechniek aan. Na een kleine 2 uur gaan we in twee groepen te paard. Iedereen vanaf 11 jaar kan, ongeacht het niveau, meedoen.

Laat een reactie achter