Postal is nu kwalificatiewedstrijd voor WK

Voor het eerst houdt de IHAA een WK. Dit zal plaatsvinden van 5 tot en met 8 juli bij onze trainer Christoph Némethy in Pomáz, Hongarije. Ieder land mag in beginsel 4 afgevaardigden sturen.

De IHAA heeft in ieder land een vertegenwoordiger. In Nederland is dat Claire Hagen van de Horsebackarchers of Holland. Zij mag bepalen wie er naar het WK gaan. In overleg met Kessen Moving Mounted Archery en ons is besloten van de postal die gepland stond op 18 maart een kwalificatiewedstrijd voor het WK te maken.

Toeschouwers welkom

Inschrijven kan niet meer omdat alle paarden al bezet zijn (of je moet een eigen paard hebben) maar toeschouwers zijn van harte welkom! We zien jullie graag op 18 maart vanaf 11.00 uur op de Baan 18 in Kaatsheuvel.

Laat een reactie achter