Oefenen oefenen oefenen

Om echt goed te worden in het boogschieten te paard, moet je minstens twee keer per week trainen als we onze Hongaarse trainer moeten geloven. Dat proberen we dus ook voor elkaar te krijgen. Nu onze track er goed bij ligt en Barrie steeds beter doorkrijgt wat we nou van hem willen lukt het al regelmatig om serieus te oefenen op een hogere score.

Vandaag hebben we met Kimo, een goede leerling, geoefend op de Mamluk 90, na de Hongaarse baan toch een van de leukste banen om te doen. Je schiet hierbij eerst voorwaarts, dan neerwaarts, dan op een voorwaarts doel aan de andere kant van de baan en dan nog achterwaarts. Je mag hierbij niet met de pijlen in de booghand beginnen, dus we trekken de pijlen bij deze baan uit een quiver. Zie hieronder hoe dat eraan toe gaat:

Laat een reactie achter