Eerste postal match smaakt naar meer!

Onze eerste postal match is goed verlopen! Voor het eerst organiseerden we op zondag 8 oktober een postal match volgens de regels van de International Horseback Archery Alliance. We zijn ontzettend blij dat alles zo goed is gegaan. De sfeer was erg goed en alle deelnemers hielpen goed mee om alles op rolletjes te laten verlopen.

Track bleef begaanbaar

Het enige dat niet echt meewerkte, was het weer. We hadden van te voren al veel regen gehad en ook op de dag van de competitie bleef het niet droog. Maar wonder boven wonder bleef onze track goed begaanbaar en dus hoefden we de wedstrijd niet af te gelasten om gevaarlijke glijpartijen te voorkomen. We hebben een heerlijke dag gehad en gaan dit zeker vaker proberen te organiseren!

Volgende keer een trainingsdag?

Onze leerling Kimo in actie vanaf ons paard Barrie, ze doen het allebei steeds beter!

De deelnemers waren ook erg tevreden en we zijn alvast aan het kijken of we de volgende keer op de zaterdag een trainingsdag kunnen doen om dan zondag de competitie te houden.

Dankbaar

We zijn alle deelnemers en helpers erg dankbaar, met in het bijzonder onze (schoon)ouders die voor hotel speelden en catering regelden en Damad Horse Show voor de geweldig goed geschikte paarden!

Uitslag

De uitslag zetten we nog niet online. Deze postal loopt nog tot eind oktober. Dan zet de IHAA alle uitslagen van de verschillende postals die over de hele wereld zijn gehouden op een rij en zullen we die ook hier plaatsen. We kunnen alvast verklappen dat de Hongaren waarschijnlijk bovenaan staan 🙂

Op Vic word je al snel blij 🙂
Vic vindt dit gelukkig ook leuk om te doen.
José in actie als scheidsrechter.
Op het eind hebben we snel de scores op een rijtje gezet…
Ondertussen kregen de atleten de nodige nazorg na hun knappe prestaties…
Sommigen konden er geen genoeg van krijgen en gingen nog even te voet verder. We kijken terug op een gezellige dag!

Laat een reactie achter