We houden een competitie boogschieten te paard!

Toen we terugkwamen van het trainingskamp in Hongarije, hebben we ons voorgenomen vaker mee te doen aan wedstrijden. We zijn zelfs vol aan de slag gegaan met het opbouwen van een eigen Hongaarse baan die voldoet aan de regels van de IHAA. Hierdoor kunnen we voortaan ook meedoen aan de Postal Competities.

En we hebben geluk! De postal die nu wordt gehouden is op een Hongaarse baan. Dat betekent dat de baan er helemaal klaar voor is! Nou ja, bijna helemaal, we gaan de track de komende week nog vlakken.

Deelnemers welkom!

We willen dolgraag aan deze competitie meedoen en nodigen iedereen met eigen paard uit ook mee te doen. We zijn nog paarden aan het regelen voor deelnemers zonder eigen paard. Voor hen geldt: aanmelden is geen garantie op deelname omdat er maar beperkt plaats is voor mensen zonder eigen paard.

Ervaring vereist

Sowieso moeten alle deelnemers ervaren horsebackarchers zijn. Dat houdt in dat ze vanuit galop moeten kunnen schieten en niet zomaar van het paard vallen.

We houden de postal op zondag 8 oktober. De aanvangtijd is voorlopig 11.00 uur, maar dit kan nog veranderen als we heel veel of heel weinig aanmeldingen krijgen.

Over postals

Postals zijn internationale wedstrijden die op verschillende locaties over de hele wereld worden georganiseerd. Iedereen houdt dezelfde regels aan, zodat een eerlijke internationale ranglijst kan worden opgesteld. Voor wie hier meer over wil weten hebben we meer uitleg over postal wedstrijden boogschieten te paard.

Onkosten

Om de postal competities voor iedereen toegankelijk te houden, mogen organisatoren alleen onkosten in rekening brengen. Om de onkosten op 0 te houden, vragen we iedereen die met eigen paard komt zelf hooi en een emmer voor water mee te nemen. Wij zorgen voor paddockjes om de paarden in te zetten.

Voor de mensen zonder eigen paard zijn we nog aan het bekijken of de stuntpaarden van iemand in de buurt geschikt zijn. Hij vraagt een huur van 20 euro die we zullen doorrekenen.

Regels en aanmelding

We willen alle deelnemers vragen in ieder geval de regels van de IHAA voor de Hongaarse baan door te nemen. Aanmelden kan via de link in onze agenda.

Laat een reactie achter