Barrie en Red ontpoppen zich tot ideale paarden voor familie evenement

Barrie en Red hebben zich gisteren weer van hun beste kant laten zien tijdens een demonstratie op het evenement Naar Buiten in Barneveld. Ieder evenement is weer als een soort schriktrainingparcours voor de paarden en op deze manier raken ze aan steeds gekkere dingen gewend.

Om bij het veld waar de demonstratie was te komen moesten we deze keer met de paarden over een metalen drijfbrug (dat veert lekker) terwijl in het water kinderen in een soort reusachtige doorzichtige ballonnen liepen. Daar zijn de paarden nu dus ook aan gewend!

(tekst gaat verder onder afbeelding)

Voorafgaand aan de demonstratie hebben we nog een kleine workshop gegeven. De sfeer op het terrein was erg goed en alle medewerkers waren erg behulpzaam. Deze keer waren er veel kinderen onder de toeschouwers en we hebben hen aangemoedigd om voor ons te klappen bij iedere geraakte pijl en ‘boeoeoe!’ te roepen bij iedere gemiste pijl. Leuk om te zien dat het publiek zijn taak erg serieus nam.

Na de demonstratie deelde José mee dat de kinderen Barrie mochten aaien, die vervolgens massaal op hem afstormden. Barrie is intussen wel wat gewend en liet het allemaal rustig gebeuren.

Veel dank aan Hans, Jouke en Siem voor alle hulp. De foto’s zijn gemaakt door Jouke.

Laat een reactie achter