Barrie doet het goed als demonstratiepaard

Barrie en Red hebben op het Weekend van het Paard (1 & 2 juli) op de Hoge Veluwe twee keer een demonstratie gegeven en dat hebben ze supergoed gedaan. Op zaterdag ging Barrie vanwege de regen alleen in draf maar zondag kon hij ook in galop! Red wordt ook al wat rustiger en vandaag durfden we het aan om onze leerling Tjitske vanaf hem te laten schieten onder begeleiding van José. Nu alleen nog in stap, maar hij deed het (net als Tjitske) super!

Een leuk evenement met onder meer een rassendefilé, demonstraties van onder meer Showteam Epona, de bereden politie, de Nederlandse Vereniging voor Bereden Wapenvaardigheid en meer! De organisatie bestond uit gezellige mensen en het publiek was erg enthousiast, we komen dus graag nog eens terug!

Laat een reactie achter