Nieuwe trainingslocatie in België: Koningshooikt

Belgen met eigen paard opgelet! We beginnen met lessen op een nieuwe locatie tussen Antwerpen en Brussel, namelijk in Koningshooikt. Met dank aan Percy Horemans zijn we in contact gekomen met Jamie Goossens van Paardencentrum Tallaart. Een mooie locatie met een ruime buitenbak en binnenbak.

De eerste les staat hier gepland op zondag 23 juli van 10:00 tot 17:00 uur. We beginnen dan met 2,5 uur voettraining, gevolgd door een lunch. Daarna gaan we aan de slag met de paarden, alle deelnemende paarden hebben dit nog niet eerder gedaan dus we nemen ruim de tijd voor het wennen van de paarden aan het boogschieten.

Als het paard stabiel blijft, kan de ruiter te paard. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan krijg je tips en oefeningen om je paard hieraan te wennen zodat je thuis verder aan de slag kunt en een volgende keer hopelijk wel te paard kunt gaan.

Dit is dus een mooie gelegenheid om je paard aan deze sport te wennen. De paarden kunnen ter plaatse in een paddock of een stal worden gestald.

Meedoen kost 55 euro. Aanmelden kan via een mail aan info@paardenboog.nl. Vermeld in je mail je naam, leeftijd en de rijervaring die je al hebt en eventuele ervaring met boogschieten (niet vereist).

Als er nog vragen zijn, horen we het graag!

Laat een reactie achter