Bogen, doelpakken en zadel

Ondanks al hun voordelen hadden de bogen uit Hongarije een belangrijk nadeel: de enorm lange levertijd. Daarom hebben we drie lichte bogen meegenomen zodat we gelijk kunnen leveren als iemand behoefte heeft aan een ruiterboog. Voor vragen hierover kun je altijd contact met ons opnemen.

Voor de demonstraties en de lessen hebben we ook het een en ander meegenomen. Een scholingszadel dat heerlijk zit, genoeg vrijheid en tegelijk stabiliteit geeft. De boom is een bijzonder onderdeel: die is namelijk niet van hout maar bestaat uit twee rawhide strips die elkaar kruisen. Een erg bijzonder zadel dat zeer geschikt is voor het boogschieten te paard. We verwachten er in de lessen veel plezier van te hebben.

Verder hebben we nog verschillende doelpakken en werpschijven meegenomen voor extra sensatie in de lessen en de demonstraties. Al zal het even duren voor we de werpschijven in demonstraties gebruiken, want daarvoor zullen we ze eerst vanaf een galopperend paard moeten kunnen raken en dat wil nog niet altijd lukken…

Laat een reactie achter