Némethy komt naar Nederland!

Op uitnodiging van de Horsebackarchers of Holland komt de Hongaarse trainer Christoph Némethy dit jaar een hele week naar Nederland. Het bootcamp dat de deelnemers normaal in Hongarije te wachten staat, zal deze keer dus plaatsvinden bij Manege de Ripse Ruiters in Rijpwetering van zondag 28 augustus tot zaterdag 3 september 2016.

Deelname is een ideale manier om in korte tijd enorme sprongen vooruit in je techniek te maken. De aanwijzingen die je van tweevoudig Europees kampioen Christoph Némethy krijgt bij de voettraining kun je meteen toepassen als je te paard gaat. Als er dan iets mis blijkt te zijn met je techniek, kun je daar de volgende dag meteen aan werken bij de volgende voettraining. Daarna kun je al snel zien of het je nu lukt te paard de juiste techniek te gebruiken.

Iedere ochtend staat een voettraining gepland. Daarnaast staan door de week drie trainingen te paard op het programma. Verder zijn er speciale voettrainingen, uitjes, een barbecue en als afsluiter op zondag 4 september een competitie. Overnachten is mogelijk in tenten in een stroloods op de manege.

De hele week meedoen zal zo’n485 euro kosten, deelname aan de competitie 25 euro. Het is ook mogelijk voor lagere kosten enkele dagen deel te nemen.

Aanmelden
Let op! Aanmelden kan niet via ons, maar door de Horsebackarchers of Holland te mailen. Zij organiseren dit en alleen bij voldoende belangstelling kan dit doorgaan.

Nieuwsgierig hoe zo’n week eraan toe gaat? Bekijk dan deze sfeerimpressie van het kamp van vorig jaar:

Laat een reactie achter