Nieuwe locaties

06-01-2016 – Er blijkt aardig wat interesse te zijn in onze aparte sport, maar voor veel mensen zitten we een beetje ver weg. Daarom gaan we steeds vaker op locatie les geven. Dat hebben we nu al een paar keer gedaan in Haacht (België) en afgelopen zondag hebben we een korte demonstratie en training gegeven bij Manege Tinte (Zuid-Holland).

Erg leuk om te doen en we hopen dat we hier vaker de kans toe krijgen. Bij de laatste training in Haacht was een groep mensen van Chavaliers d’Autre Choses komen kijken. Erg aardige mensen, een soort hele grote vriendengroep die van alles organiseert wat met paarden te maken heeft. Ze hebben aangegeven de trainingen in Haacht voortaan ook op hun agenda te zetten, wat natuurlijk hartstikke aardig is. We hebben nog een leuke groepsfoto gemaakt:

Training boogschieten te paard in Haacht (België).

We zijn van plan dit nieuwe jaar vaker op verschillende locaties les te geven. Het zou een stuk makkelijker zijn als de bogen die we in Hongarije hebben besteld een keer aankomen. Tot die tijd is het heen en weer rijden naar Claire van de Horsebackarchers of Holland om bogen te huren.

Laat een reactie achter