Bootcamp boogschieten te paard in Hongarije

17-09-15 – Met de Horsebackarchers of Holland zijn we net als vorig jaar een ruime week naar Hongarije geweest om les te krijgen van tweevoudig Europees Kampioen in deze groeiende sport Christoph Némethy. In Nederland beoefent een klein groepje mensen deze sport, maar in Hongarije is het al een stuk groter. Het leuke daaraan is dat je daar wordt omringd door jongens en meisjes van een jaar of 13 die vele malen beter vanaf een galopperend paard schieten dan jijzelf, zoals op deze video is te zien:

Dat motiveert dus wel om thuis weer hard aan de slag te gaan in de hoop dat je volgend jaar min of meer op een gelijk niveau als zij bent. Alleen tegen die tijd zijn zij ook weer verder… Een filmpje van Arno:

En nog wat foto’s:

Groepsfoto Hongaarse en Nederlandse boogschutters te paard.

Samenkomst van boogschutters te paard.

De Hongaarse boogschutters in galop over het terrein.

Laat een reactie achter